NEAPINED

Τέλος στα παράνομα παρκαρίσματα – Έρχονται γερανοί σε όλη την Αττική

Τέλος στα παράνομα παρκαρίσματα είναι αποφασισμένη να βάλει η τροχαία στην Αθήνα, καθώς ήδη η επίδοση/καταγραφή παραβάσεων, στην Αττική, από την ώρα που ξεδιπλώθηκε  το νέο σχέδιο (Ιούλιος – Σεπτέμβριος 2023) του υπουργείου προστασίας του πολίτη, έχει αυξηθεί κατά περίπου 69%.

«Δεν μπορεί ο καθένας, όσο και αν διευκολύνεται και βολεύεται, να ανάβει τα αλάρμ, να παρατάει το αυτοκίνητό του για να κάνει τη δουλειά του 5-10 λεπτά, να πάρει τον καφέ του, και πίσω οι ουρές να φτάνουν χιλιόμετρα στον δρόμο και οι δρόμοι δύο και τριών λωρίδων να καταντούν να είναι μισή λωρίδα το κάθε ρεύμα», σημειώνει ο αρμόδιος υπουργός Γιάννης Οικονόμου.

Στο μεταξύ η τροχαία φέρεται αποφασισμένη να περιορίσει το κυκλοφοριακό με τον κύριο Υπουργό να αναφέρει ότι σχεδιάζονται παρεμβάσεις λέγοντας τα εξής: «Η ταλαιπωρία προέρχεται από τυχόν ατυχήματα, βλάβες και ακινητοποιήσεις οχημάτων, όπου εμφανίζονται απίστευτες ουρές μέχρι να οδηγηθούν τα οχήματα στην άκρη του οδοστρώματος, ώστε να ξεκινήσει να αποκαθίσταται σταδιακά η κίνηση. Εκεί σχεδιάζουμε μία σειρά από παρεμβάσεις, όπως αυτές με τα γερανοφόρα σε συγκεκριμένα σημεία, για να μειώσουμε τους χρόνους απόκρισης και με μοτοσικλετιστές που ανεβοκατεβαίνουν τα ρεύματα για άμεσες παρεμβάσεις και έγκαιρη ενημέρωση».

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!