NEA

Η Toyota σχεδιάζει ένα γρήγορο Prius GRMN

Οι Ιάπωνες ετοιμάζουν μια υψηλών επιδόσεων εκδοχή του Prius, που θα σηματοδοτείται από τα λογότυπα GRMN (Gazoo Racing Masters of Nürburgring).

Το πρωτότυπο έχει ήδη παρουσιαστεί και η τελική έκδοση φαίνεται πως θα βασίζεται στο Prius Prime, το οποίο εφοδιάζεται με ένα plug-in υβριδικό σύστημα. Η τρέχουσα έκδοση του Prius Prime προσφέρει 223 ίππους.

Ενώ το RAV4 Prime χρησιμοποιεί κινητήρα βενζίνης 2,5 λίτρων, υπάρχουν φήμες πως το Prius GRMN θα διατηρήσει τον δίλιτρο.

Το Prius GRMN θα έχει πολλές αναβαθμίσεις, όπως αναβαθμίσεις στο πλαίσιο, τα φρένα και την ανάρτηση. Μάλιστα, μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη ακαμψία μέσω ειδικών σημείων συγκόλλησης και ενισχυμένων υλικών.

Αν και δεν έχει αποκαλυφθεί πότε θα λανσαριστεί το Prius GRMN, εκτιμάται πως αυτό θα γίνει κάπου προς τα τέλη του 2024. Στόχος της εν λόγω έκδοσης θα είναι κυρίως η αμερικανική και ιαπωνική αγορά.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!