NEA

Στους δρόμους το hypercar της Ferrari [video]

Σε προχωρημένες δοκιμές εντοπίστηκε το νέο hypercar της Ferrari, το οποίο αποτελεί ένα πρωτότυπο για τον διάδοχο της LaFerrari, και φέρει την κωδική ονομασία “F250”.

Το ιταλικό hypercar εντοπίστηκε στην Ιταλία και όπως είναι φυσικό είχε βαρύ καμουφλάζ που κρύβει τον σχεδιασμό του. Μπορούμε να διακρίνουμε, όμως, τους αεραγωγούς ψύξης και την βελτιστοποίηση της αεροδυναμικής, καθώς και μια εντυπωσιακή πίσω πτέρυγα που πιθανότατα λειτουργεί ως ενεργητικό αεροδυναμικό στοιχείο.

Επίσης, αξιοσημείωτο είναι ότι το hyperar διαθέτει μικρόφωνα τοποθετημένα δίπλα στις απολήξεις της εξάτμισης, πιθανώς για την μέτρηση των επιπέδων θορύβου και την ακριβή ρύθμιση του ήχου του κινητήρα. Το πρωτότυπο φαίνεται να χρησιμοποιεί προσωρινά πίσω φωτιστικά σώματα από το SF90 Stradale.

Θα ονομάζεται F250 και αναμένεται να διαθέτει έναν κινητήρα V12, ενώ θα ενσωματώνει επίσης μια υβριδική ρύθμιση με δυνατότητα φόρτισης, πιθανώς εμπνευσμένη από το αγωνιστικό αυτοκίνητο αντοχής 499P Le Mans.

Σύμφωνα με αναφορές, η Ferrari σχεδιάζει να κατασκευάσει συνολικά 599 κουπέ, 199 κάμπριο και 30 μονάδες μιας ειδικής έκδοσης με την ονομασία «XX». Αναμένεται ότι το κουπέ θα παρουσιαστεί τον επόμενο χρόνο.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!