NEA

Πως θα κάνεις μια δωρεάν βόλτα με ελικόπτερο στην Αθήνα

Η FREENOW, εφαρμογή ταξί στην Ελλάδα ανακοινώνει τον εορτασμό της επετείου του 1 χρόνου με ένα πραγματικά μοναδικό γεγονός – μια βόλτα με ελικόπτερο πάνω από την Αθήνα. Οι χρήστες του FREENOW app έχουν την ευκαιρία να κλείσουν μία δωρεάν πτήση με ελικόπτερο για να πετάξουν το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, πάνω από τα εμβληματικά σημεία της πόλης.

Η FREENOW πρόσθεσε ένα πολυτελές ελικόπτερο στον στόλο της, αποκλειστικά για την επέτειο 1 χρόνου στην Ελλάδα, προσφέροντας στους χρήστες της εφαρμογής την ευκαιρία για μια αξέχαστη πτήση.

Οι χρήστες του FREENOW app θα έχουν την ευκαιρία στις 4 Νοεμβρίου, να μετατρέψουν την καθημερινή τους μετακίνηση σε μια μοναδική εμπειρία ζωής.

Το ελικόπτερο είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και πρόκειται να προσφέρει στους επιβάτες έναν άνετο και ασφαλή τρόπο να γνωρίσουν την Αθήνα από μια εντελώς νέα προοπτική.

Οι επιβάτες σε αυτό το αποκλειστικό ταξίδι θα απολαύσουν την πανοραμική θέα της Αθήνας, πάνω από το Ναό του Ποσειδώνα, την Αθηναϊκή Ριβιέρα, το ιστορικό κέντρο, την Ακρόπολη και άλλα διάσημα αξιοθέατα.

Αυτή η μοναδική εναέρια περιπέτεια υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία, παρέχοντας μια νέα προοπτική για την ομορφιά και το μεγαλείο της ελληνικής πρωτεύουσας.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!