NEA

Πόσο κοστίζει το MINI Cooper SE στην Ελλάδα

Ανακοινώθηκαν οι τιμές του ολοκαίνουργιου Mini στην χώρα μας που ξεκινά με τις ηλεκτρικές του εκδόσεις. Από το νέο έτος και οι θερμικές.

Το Mini Cooper SE διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένο μπροστά ο οποίος αποδίδει 218 ίππους και 330 Nm ροπής ολοκληρώνοντας τα 0-100 χλμ./ώρα σε 6,7 δευτερόλεπτα. Συνδυάζεται με μια μπαταρία 54,2 kWh που προσφέρει αυτονομία στα 377-402 χιλιόμετρα και φόρτιση DC στα 95 kW.

  • MINI Cooper SE «Essential Style»: από 37.450€
  • MINI Cooper SE «Classic Style»: από 44.546€
  • MINI Cooper SE «Favoured Style»: από 45.848€
  • MINI Cooper SE «JCW Style»: από 46.890€

Αργότερα θα υπάρξει και μικρότερη έκδοση Mini Cooper E που αποδίδει 184 ίππους και 290 Nm ροπής. Εδώ τα «0-100» είναι λίγο πιο αργά, στα 7,3 δευτερόλεπτα. Μικρότερη είναι και η μπαταρία, στις 40,7 kWh για να προσφέρει αυτονομία 305 χιλιομέτρων κατά WLTP.

  • MINI Cooper E «Essential Trim»: από 33.450€

Εξωτερικά, το νέο, αποκλειστικά τρίθυρο Mini Cooper διατηρεί τους χαρακτηριστικούς κυκλικούς προβολείς, που τώρα είναι εξοπλισμένοι με τεχνολογία LED, και τη χαρακτηριστική οκταγωνική μάσκα. Πιο χαρακτηριστικές είναι οι αλλαγές στο εσωτερικό, με το νέο μινιμαλιστικό ταμπλό να φέρνει στο νου εικόνες από το κλασικό Mini της δεκαετίας του 60.

Υπάρχει μία νέα οθόνη OLED 9,44 ιντσών που τρέχει το Mini Operating System 9, ψηφιακός πίνακας οργάνων και μία μπάρα με τους απαραίτητους διακόπτες, μεταξύ των οποίων και ο επιλογέας ταχυτήτων που έχει μετακομίσει στο ταμπλό. Ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 200 λίτρα στη βασική του διαμόρφωση και επεκτείνεται στα 800 λίτρα με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!