NEA

Δεν θα πιστεύετε πόσο κάνει η αγωνιστική Ferrari 499P Modificata

Πρόκειται για μία αναβαθμισμένη έκδοση του νικητήριου αγωνιστικού του Le Mans.

Αυτή η ειδική έκδοση παρουσιάστηκε μόλις τέσσερις μήνες μετά τη σπουδαία νίκη της Scuderia στον 24ώρο αγώνα του Le Mans. Διατηρώντας τον ίδιο V6 κινητήρα 3μ0 λίτρων με δύο turbo, προστέθηκε ένας επιπλέον ηλεκτρικός κινητήρας στον μπροστινό άξονα.

Αυτό που κάνει ξεχωριστό το εικονιζόμενο αγωνιστικό είναι ότι μπορεί να ενεργοποιήσει την ηλεκτρική του ισχύ από στάση, εν αντιθέσει με το αγωνιστικό που τη χρησιμοποιεί πάνω από τα 118 χλμ./ώρα.

Χωρίς τους περιορισμούς των αγωνιστικών κανονισμών, η 499P Modificata διαθέτει μια λειτουργία «Push to Pass», παρέχοντας επιπλέον 161 ίππους με το πάτημα ενός διακόπτη. Συνολικά, αυτό το αγωνιστικό αποδίδει 858 ίππους!

Οπτικά, είναι σχεδόν ίδια με το αγωνιστικό του WEC. Αποτελείται εξ ολοκλήρου από κάρμπον, με την αεροδυναμική του να είναι εξαιρετικά αποδοτική, παρόλο που δεν έχουν ανακοινωθεί συγκεκριμένα στοιχεία.

Οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν με τις 499P Modificatas τους σε διάφορες παγκόσμιες πίστες κάθε χρόνο, χάρη στο πρόγραμμα Sport Prototipi Clienti της Ferrari.

Επιπλέον, η Ferrari αναλαμβάνει την ευθύνη για όλη τη λογιστική, την υποστήριξη στην πίστα και τη συντήρηση. Όσο για την τιμή, αυτή φτάνει τα 5,1 εκατομμύρια ευρώ και περιλαμβάνει δύο χρόνια συνδρομής στο πρόγραμμα Sport Prototipi Clienti.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!