NEA

H Porsche «τρέχει» με Google

Η Porsche ανακοίνωσε τη σημαντική αλλαγή στα συστήματα infotainment των αυτοκινήτων της, συνεργαζόμενη με την Google για την εισαγωγή ενός σύγχρονου λειτουργικού συστήματος.

Αυτό το βήμα τη φέρνει σε ευθυγράμμιση με άλλες κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες που έχουν ήδη υιοθετήσει την τεχνολογία της Google, όπως η GM, η Honda, η Renault και η Polestar.

Τα μοντέλα της Porsche που θα παρουσιαστούν στα μέσα της δεκαετίας θα προσφέρουν ένα διαισθητικό περιβάλλον εργασίας με άμεση πρόσβαση στο Google Assistant, στους χάρτες Google και στο Google Play Store.

Αυτή η ενσωμάτωση θα επιτρέπει στους οδηγούς της Porsche να απολαμβάνουν μια ευρεία γκάμα εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών υπηρεσιών ροής μουσικής όπως το Amazon Music, το Spotify και το iHeart Radio.

Παρά τις αναβαθμίσεις, η Porsche διαβεβαιώνει τους πελάτες της ότι η αγαπημένη τους διεπαφή χρήστη, το σύστημα Porsche Communication Management, θα παραμείνει ανέπαφη.

H εν λόγω συνεργασία στοχεύει στη δημιουργία μιας νέας ψηφιακής εμπειρίας, συνδυάζοντας τις τεχνολογίες αιχμής της Google με το φημισμένο σχεδιασμό και το branding της Porsche.

Αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα για την εξέλιξη της αυτοκινητοβιομηχανίας προς την ψηφιακή μελλοντική κινητικότητα και τη βελτίωση της εμπειρίας των οδηγών και των επιβατών.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!