NEA

Ξεπούλησε η Ferrari για τα επόμενα τρία χρόνια

Οι δυνητικοί πελάτες της Ferrari βρίσκονται σε μια δύσκολη θέση, καθώς η ιταλική εταιρία αντιμετωπίζει έναν χαρτοφυλάκιο παραγγελιών που αναμένεται να διατηρηθεί κλειστό μέχρι και το 2026.

Μετά από ένα εξαιρετικά επιτυχημένο τρίτο τρίμηνο και μια σημαντική αύξηση στις παραδόσεις, ο διευθύνων σύμβουλος της Ferrari, Benedetto Vigna, αποκάλυψε ότι το βιβλίο παραγγελιών είναι τόσο γεμάτο που οι νέες παραγγελίες δεν θα εκπληρωθούν πριν το 2026.

Αυτό σημαίνει ότι οι ενθουσιασμένοι πελάτες που αποφασίσουν να κάνουν παραγγελία τώρα θα πρέπει να επιδείξουν υπομονή και να περιμένουν τρία χρόνια για να αποκτήσουν το επιθυμητό τους αυτοκίνητο.

Το 2023 ήταν μια επιτυχημένη χρονιά για την Ferrari, με τις παραδόσεις να φτάνουν τα 10.418 αυτοκίνητα μέχρι τον Σεπτέμβριο, σημειώνοντας αύξηση 5,3% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Ενδιαφέρον παρουσίασαν τα υβριδικά μοντέλα, τα οποία κατέκτησαν το 51,3% του μεριδίου αγοράς για πρώτη φορά στην ιστορία της Ferrari κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου του 2023, αφήνοντας πίσω τα παραδοσιακά αυτοκίνητα με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!