NEA

Τα Polestar 5 και 6 δεν έχουν πίσω παρμπρίζ!

Το Polestar 5 προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον, από τότε που το πρωτότυπο Precept τέθηκε ως αντίπαλος της Porsche Taycan.

Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τότε που εμφανίσθηκε για πρώτη φορά το Precept και μόλις πρόσφατα κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες του Polestar 5.

Σχεδιαστικά, το πεντάθυρο ηλεκτρικό liftback, με χαρακτήρα GT, έχει μία ενδιαφέρουσα προσέγγιση, με μια οροφή που δίνει ένα κουπέ στιλ.

Σε σύγκριση με το πρωτότυπο, το Polestar 5 έχει εξελιχθεί, αφαιρώντας τις λεπτές πλευρικές κάμερες και τις αντίθετα ανοιγόμενες πόρτες, ενώ έχουν προστεθεί μεσαίες κολόνες και μικρότεροι τροχοί.

Μία αξιοσημείωτη λεπτομέρεια είναι ότι, τόσο το Polestar 5 όσο και το Polestar 4, δεν διαθέτουν πίσω παρμπρίζ, μια επιλογή που μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις. Ωστόσο, προηγμένες κάμερες οπισθοπορείας λύνουν το πρόβλημα της οπίσθιας ορατότητας.

Κατασκευασμένο στην Κίνα, αναμένεται να ενσωματώνει την τεχνολογία υπερταχείας φόρτισης (XFC) της StoreDot παρέχοντας αυτονομία 160 χιλιομέτρων σε μόλις πέντε λεπτά.

Τέλος, να πούμε ότι το Polestar 5 θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2025, αρχικά στην αγορά της Κίνας και αργότερα στον υπόλοιπο κόσμο.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!