NEAPINED

Toyota Yaris Cross: Νέα έκδοση Hybrid 130

Η Toyota εισάγει τη νέα έκδοση Hybrid 130 στο Yaris Cross, με μέγιστη συνδυασμένη ισχύς στους 132 ίππους. Από 21.270 ευρώ.

Αυτό αποτελεί σημαντική αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση Hybrid 115 που προσφέρει 116 ίππους και 145 Nm ροπής. Η αύξηση της ισχύος προέρχεται από τον ισχυρότερο ηλεκτροκινητήρα MG1 με τη MG2 να έχει αυξημένη ροπή από τα 141 στα 185 Nm. Στην καρδιά του υβριδικού συστήματος παραμένει ο βενζίνης των 1,5 λίτρων.

Η νέα αύξηση στην απόδοση βελτιώνει τις επιδόσεις του Yaris Cross, με τα 0-100 χλμ./ώρα να ολοκληρώνονται σε 10,7 δευτερόλεπτα, μισό δευτερόλεπτο ταχύτερα από το Hybrid 115. Η τελευταία θα συνεχίσει να προσφέρεται, όπως και η απλή έκδοση με τους 125 ίππους. Όσο για τη ρεπρίζ των 80-120 χλμ./ώρα μειώνεται κατά 0,4 δευτερόλεπτα, σε 8,9 δευτερόλεπτα. H εκπομπή CO2 είναι στα 103-122 γρ./χλμ.

Το Yaris Cross Hybrid 130 είναι διαθέσιμο στις εκδόσεις Active, Active Plus, Style, Chic, αλλά και ως GR Sport. Υπάρχει και με τη νέα έκδοση Premiere Edition που προσφέρει έντονα χαρακτηριστικά off-road.

Η Premiere Edition περιλαμβάνει επίσης λειτουργία κλειδώματος/ ξεκλειδώματος με τη χρήση smartphone, ενώ η ψηφιακή εμπειρία έχει αναβαθμιστεί γενικά.

Ανάλογα με την έκδοση εξοπλισμού ο παραμετροποιήσιμος πίνακας οργάνων έχει διαγώνιο 7,0 ή 12,3 ιντσών. Η οθόνη αφής του συστήματος infotainment είναι 9,0 ή 10,5 ιντσών. Επιπλέον, υπάρχει ασύρματη συνδεσιμότητα Apple CarPlay ή Android Auto.

Τέλος, το σύστημα υποβοήθησης T-Mate έχει αναβαθμιστεί. Έχει γίνει προσπάθεια για μείωση του θορύβου εσωτερικού χώρου του Yaris Cross, ένα χαρακτηριστικό που είχε επισημανθεί ως αυξημένο στην προηγούμενη έκδοση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!