NEA

Honda e:NY1: Το πρώτο και καλύτερο!

Το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Hondaβρίσκεται ήδη ανάμεσά μας για να αποτελέσει μια ιδανική επιλογή για το πρώτο σας βήμα στο συναρπαστικό κόσμο της ηλεκτροκίνησης.

Η Honda προσφέρει και στην Ελλάδα το νέο, ηλεκτρικό e:Ny1, ένα SUV που φέρνει μαζί του μια νέα εποχή καινοτομίας και αισθητικής. Το e:Ny1 διακρίνεται από τον τολμηρό, έξυπνο και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του, καθώς και από τις πρωτοποριακές λεπτομέρειες που το καθιστούν ξεχωριστό στο χώρο τωνBEVs.

Ο σχεδιασμός του e:Ny1 αποτυπώνει τη νέα φιλοσοφία της Honda για την ηλεκτροκινητικότητα, με μια εμφάνιση που είναι ταυτόχρονα δυναμική και εκλεπτυσμένη. Οι καθαρές γραμμές, οι απαλές επιφάνειες και οι μεγάλοι τροχοί των 18 ιντσών προσδίδουν στο αμάξωμα των 4,387 μέτρων μια αίσθηση σιγουριάς και πολυτέλειας.

Το εμπρός μέρος με την ελκυστική μάσκα και τους σλιμ προβολείς αποπνέει μια μοναδική αισθητική που… ηλεκτρίζει, ενώ η λεπτή οριζόντια λωρίδα LED προσθέτει μια φωτεινή υπογραφή κατά τη φόρτιση.

Στο εσωτερικό του e:Ny1 κυριαρχεί η πρωτοποριακή φιλοσοφία Human-Machine Interface (HMI) που θέτει τον χρήστη στο επίκεντρο της εμπειρίας οδήγησης.

Η μεγάλη οθόνη αφής των 15 ιντσών στην κεντρική κονσόλα προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του αυτοκινήτου, όπως το σύστημα ψυχαγωγίας, τις ρυθμίσεις οδήγησης και τον έλεγχο του κλιματισμού. Η μεγάλη αυτή οθόνη είναι ευανάγνωστη και ευαίσθητη στην αφή, βελτιώνοντας την ευχρηστία κατά την οδήγηση.

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων των 10,25 ιντσών προσφέρει εξατομικευμένες και ευέλικτες προβολές. Οι οδηγοί μπορούν να προσαρμόσουν την προβολή των πληροφοριών που εμφανίζονται, όπως πλοήγηση, ταχύτητα και άλλα, σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Ταυτόχρονα, το HMI τους επιτρέπει να παραμένουν συνδεδεμένοι με τον ψηφιακό τους κόσμο. Η ολοκληρωμένη σουίτα λειτουργιών περιλαμβάνει συστήματα πλοήγησης, ψυχαγωγίας, και πληροφοριών, ενώ η συνδεσιμότητα με smartphone επιτρέπει τη χρήση εφαρμογών και την πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα.

Ο συνδυασμός αυτών των στοιχείων δημιουργεί μια εξελιγμένη και φιλική προς τον χρήστη εμπειρία, προσφέροντας όχι μόνον ευκολία χρήσης αλλά και ασφάλεια κατά την οδήγηση, καθώς επιτρέπει στους οδηγούς να επικεντρώνονται περισσότερο στο δρόμο.

Επιπλέον, η καμπίνα του e:Ny1 έχει σχεδιαστεί με έξυπνο τρόπο για να βελτιστοποιεί την προσβασιμότητα και την άνεση για όλους τους επιβάτες. Ο χώρος φόρτωσης είναι ευέλικτος και λειτουργικός. Με τα πίσω καθίσματα ανυψωμένα, η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ ξεκινά από τα 361 λίτρα, ενώ με αναδιπλωμένα φτάνει τα 801 λίτρα και τα 1.176 μέχρι την οροφή.

Παράλληλα το εξελιγμένο σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος εξασφαλίζει την άνεση του οδηγό και την απαλλαγή του από το όποιο άγχος.

Η Honda επίσης επενδύει στην ασφάλεια με το σύστημα Sensing, μια σουίτα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού που προσφέρει τεράστια επίπεδα ασφάλειας και προστασίας. Η εξελιγμένη τεχνολογία του συστήματος επιτρέπει την ακριβή ανίχνευση αντικειμένων και την πρόληψη συγκρούσεων, ενώ οι διάφορες λειτουργίες όπως η αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας και το σύστημα πέδησης αποτροπής σύγκρουσης συνεργάζονται για να παρέχουν ασφαλή οδήγηση σε κάθε κατάσταση.

Βασισμένο στην υψηλών επιδόσεων πλατφόρμα e:N Architecture F της Honda το e:Ny1 είναι εξαιρετικό όσον αφορά την απόδοση και την αυτονομία. Ο ηλεκτροκινητήρας των 240 ίππων προσφέρει συναρπαστικές επιδόσεις μεταφέροντας την ισχύ του στους εμπρός τροχούς. Η επιτάχυνση για τα 0-100 χλμ./ώρα διαρκεί 7,6 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται στα 160 χλμ./ώρα.

Η μπαταρία των 68,8 kWh εξασφαλίζει αυτονομία έως και 412 χιλιομέτρων, σύμφωνα με το κύκλο WLTP. Η ταχεία φόρτιση είναι άλλο ένα πλεονέκτημα, καθώς σε DC φορτιστή απαιτούνται μόλις 45 λεπτά για την φόρτιση από το 10% στο 80% της μπαταρίας, ενώ σε AC φόρτιση 11 kW η ίδια διαδικασία επιτυγχάνεται σε περίπου 6 ώρες.

Το νέο e:Ny1 δεν αποτελεί απλώς ένα ηλεκτρικό SUV. Είναι η συνδυασμένη έκφραση της τεχνολογικής εξέλιξης, του σύγχρονου σχεδιασμού και της δέσμευσης της Honda για βιώσιμη κινητικότητα. Με το e:Ny1, η Honda επιδεικνύει τη δυνατότητά της να συνδυάζει την άνεση, την ασφάλεια και την απόδοση σε ένα προηγμένο ηλεκτρικό όχημα που προχωρά ένα βήμα παραπέρα στο μέλλον της κινητικότητας.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!