NEA

Τι ξεχνάνε στα ταξί οι Έλληνες πελάτες; Είναι οι πιο ξεχασιάρηδες της Ευρώπης

Τα αντικείμενα που ξεχάστηκαν από τους επιβάτες μέσα σε ταξί και βρέθηκαν από τους συνεργάτες οδηγούς της FREENOW δίνει στη δημοσιότητα η εν λόγω εταιρεία.

Είτε πρόκειται για αντικείμενα που χάνονται συχνά, είτε για μερικά από τα πιο ασυνήθιστα αντικείμενα, όπως μία φουσκωτή πισίνα, μία σύμβαση εργασίας ακόμη και εξτένσιον μαλλιών, το FREENOW app ενώνει χιλιάδες επιβάτες με τα υπάρχοντά τους κάθε μήνα. 

Για το 2023, τα πιο συχνά ξεχασμένα αντικείμενα σε κατάταξη είναι:

  1. Κινητό τηλέφωνο
  2. Τσάντα
  3. Κλειδιά
  4. Airpods / Ακουστικά
  5. Πορτοφόλι 
  6. Γυαλιά ηλίου
  7. Κοσμήματα

Σύμφωνα με στοιχεία της έρευνας, η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 10 πόλεις-ρεκόρ για τον μεγαλύτερο αριθμό απολεσθέντων αντικειμένων ανάμεσα σε άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις. 

Οι Έλληνες χρήστες της εφαρμογής κατατάσσονται στους πιο ‘ξεχασιάρηδες’ ανάμεσα στους Γάλλους και τους Άγγλους ενώ οι Γερμανοί και οι Πολωνοί χρήστες του FREENOW app θυμούνται πιο συχνά να παίρνουν τα υπάρχοντά τους βγαίνοντας από το ταξί.

O Αύγουστος του 2023 σηματοδοτεί τον μήνα με τον χαμηλότερο αριθμό αντικειμένων που έχουν ξεχαστεί σε ταξί. Παράλληλα, ο Δεκέμβριος εκτιμάται ως ο μήνας με τα περισσότερα απολεσθέντα αντικείμενα.

Με βάση στοιχεία της εταιρείας, τα πιο πολλά αιτήματα για εύρεση των αντικειμένων μέσα στο ταξί δημιουργούνται Δευτέρα πρωί γύρω στις 11 π.μ. 

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!