NEA

Elon Musk: Άντε γ@@@θείτε! [video]

Εκτός εαυτού ο Elon Musk απειλεί τους διαφημιζόμενους που εγκατέλειψαν το X και τους λέει με αγάπη: «Άντε γ@@@θείτε»!

Σε μια ανακοίνωση που έκανε ο Elon Musk, ο πλούσιος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του X, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του προς τους διαφημιζόμενους που αποφάσισαν να διακόψουν τις διαφημίσεις τους στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης λόγω της υποστήριξής του σε μια αντισημιτική ανάρτηση, καλώντας τους να πάνε να «γ@@@θούν».

Στη συνέντευξή του στο The New York Times Dealbook Summit, ο Musk δήλωσε ότι η απόσυρση των μεγάλων εμπορικών σημάτων από το X, συμπεριλαμβανομένων των IBM, Apple, Walt Disney, Comcast και Warner Bros, θα «θανάτωνε την εταιρεία» και ότι «όλος ο κόσμος θα μάθει ότι οι διαφημιστές σκότωσαν την εταιρεία».

Παράλληλα, απέρριψε την ιδέα της επαναφοράς των διαφημίσεων, δηλώνοντας: «Μη διαφημίζεστε… Αν κάποιος προσπαθεί να εκβιάσει με διαφήμιση, ας προσπαθήσει να με εκβιάσει με χρήματα. Άντε γ@@@θείτε. Άντε γ@@@θείτε. Είναι σαφές; Ελπίζω να είναι».

Παρά τις αντιφάσεις και τις προκλητικές δηλώσεις, ο Musk ζήτησε συγγνώμη για την ανάρτησή του σχετικά με το αντισημιτικό tweet, χαρακτηρίζοντάς το «…ίσως ένα από τα πιο ανόητα, αν όχι το πιο ανόητο, πράγμα που έχω κάνει ποτέ στην πλατφόρμα». Επιπλέον, διαψεύδει την κατηγορία του ότι είναι αντισημίτης, επιμένοντας ότι έχει παρεξηγηθεί.

Ο Musk πρόσφατα επισκέφθηκε το Ισραήλ, πραγματοποιώντας περιοδεία σε περιοχές που είχαν πληγεί από επιθέσεις της Χαμάς.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!