NEAPINED

Κάπως έτσι θα είναι η νέα Lancia Ypsilon

Αρχικά η νέα Ypsilon αποκαλύφθηκε μερικώς μέσα από εικόνες ενός καμουφλαρισμένου πρωτοτύπου και την ατυχή στιγμή να πέσει μέσα σε ένα κανάλι στη Γαλλία.

Αυτόματα, οι μετρ στην επεξεργασία εικόνας αποδεικνύουν για μία ακόμη φορά τα ανακλαστικά τους και βάσει της διαρροής προχώρησαν στη δημιουργία των πρώτων ψηφιακών προσεγγίσεων.

Μάλιστα, τα rendering που βλέπετε μας δίνουν μία αρκετά πετυχημένη εικασία για το πως μπορεί να είναι η νέα Ypsilon. Ξεφεύγοντας από τη σχεδιαστική γραμμή που καθιερώθηκε το 2011, το νέο Ypsilon φαίνεται να έχει αρκετά κοινά στοιχεία με τα συγγενή Peugeot 208 και Opel Corsa.

Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα που τραβάει αμέσως την προσοχή είναι η μπροστινή μάσκα, που μας δείχνει το νέο μοτίβο που θα ακολουθήσει η Lancia. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός ενσωματώνει μια LED μπάρα σχηματίζοντας ένα «Y», συμβολίζοντας την ανανεωμένη ταυτότητα της μάρκας.

Από εκεί και πέρα το αμάξωμα θυμίζει από το πλάι ένα Corsa αλλά πίσω είναι εντελώς διαφορετικό και ρετρό. Τα κυκλικά πίσω LED, που θυμίζουν το πρωτότυπο Pu+Ra HPE που παρουσιάστηκε νωρίτερα, προσθέτουν μια πινελιά φουτουριστικής ατμόσφαιρας. Η οποία συμπληρώνεται από το προεξέχον, τρισδιάστατο σήμα της Lancia.

Η νέα Lancia Ypsilon θα είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο με μπαταρία 51 kWh. Ένας ηλεκτροκινητήρας αναμένεται να έχει ισχύ 156 ίππων με το ιταλικό hatchback να έχει μία αυτονομία πάνω από 400 χιλιόμετρα.

Περισσότερα θα έχουμε να πούμε στους επόμενους μήνες αφού η νέα Ypsilon αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2024.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!