NEAΑΓΩΝΕΣ

Ο Max Verstappen δεν μπορεί να νοικιάσει μία Mercedes-AMG GT λόγω ηλικίας

Ο τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της F1 Max Verstappen αντιμετώπισε μία περίεργη έκπληξη κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Πορτογαλία, καθώς προσπάθησε να νοικιάσει μια Mercedes-AMG GT 4.

Παραδόξως, ο 26χρονος ρέκορντμαν δεν κατάφερε να νοικιάσει την AMG GT επειδή η εταιρεία ενοικίασης Sixt έχει περιορισμούς σχετικά με την ηλικία.

Έτσι, παρότι είναι πρωταθλητής της F1, η εταιρεία ενοικίασης όρισε ότι για να νοικιάσει κανείς μία Mercedes-AMG GT, πρέπει να είναι τουλάχιστον 30 ετών για να συμμορφωθεί με τις ασφαλιστικές πολιτικές.

Ένας εκπρόσωπος της Sixt ανέφερε ότι, επί τόπου, είχαν ως στόχο να βρουν μια φιλική προς τον πελάτη λύση για τον Verstappen, παρέχοντάς του ένα άλλο premium όχημα.  Έτσι, ο Verstappen αναγκάστηκε να αρκεστεί σε μία λιγότερο ισχυρή BMW 5.

Η εταιρεία ενοικίασης αναγνώρισε ότι υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι αποκλίσεις από τους κανόνες μπορούν να γίνουν αποδεκτές, εκφράζοντας τη συγγνώμη της προς τον Verstappen και διαβεβαιώνοντάς τον ότι μπορεί να νοικιάσει στο μέλλον όποιο αυτοκίνητο επιθυμεί από αυτούς.

Συγκεκριμένα, ο Verstappen, συνοδευόμενος από την οικογένειά του και τους φίλους του, είχε πετάξει στο Algarve της Πορτογαλίας με τρία ιδιωτικά τζετ και είχε νοικιάσει περίπου 20 αυτοκίνητα από τη Sixt στο διεθνές αεροδρόμιο του Faro.

Παρά την έκπληξη, η ομάδα συνέχισε τη διήμερη περιπέτειά της στην αγωνιστική πίστα Autodromo Internacional do Algarve. Για την ιστορία να πούμε ότι ο μάνατζερ του Verstappen, Raymond Vermeulen, κατέληξε να οδηγήσει τη Mercedes-AMG GT.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!