NEA

Η κατασκευή των Porsche στη δεκαετία του 1980 [flashback]

Το παρακάτω βίντεο μας δείχνει τη διαδικασία παραγωγής και παράδοσης μίας Porsche 911 Turbo πριν από 37 χρόνια.

Αυτή η ξενάγηση στο εργοστάσιο παρουσιάζει μια εποχή όπου η αυτοκινητοβιομηχανία ήταν λιγότερο αυτοματοποιημένη και περισσότερο επικεντρωμένη στη χειρωνακτική εργασία.

Σε αντίθεση με τη σύγχρονη πρακτική παράδοσης αυτοκινήτου, το βίντεο αναδεικνύει μια εποχή όπου οι πελάτες έπρεπε να ταξιδέψουν στη Γερμανία για να παραλάβουν το αυτοκίνητό τους και να εξερευνήσουν την Ευρώπη πριν την επιστροφή τους.

Η διαδικασία συναρμολόγησης παρουσιάζει μια πλήρως χειροκίνητη διαδικασία, αντίθετη προς τις σύγχρονες αυτοματοποιημένες μεθόδους.

Οι τεχνικοί της Porsche εργάζονται σχολαστικά με το χέρι, αναδεικνύοντας τη νοσταλγική ομορφιά μιας εποχής όπου η ανθρώπινη εργασία είχε τον κύριο ρόλο.

Επιπλέον, το βίντεο παρουσιάζει μοντέλα της Porsche που έχουν καταργηθεί, όπως η 928, προσθέτοντας ένα ακόμη στρώμα ιστορικού ενδιαφέροντος σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι στο παρελθόν.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!