NEA

Και ουρανοξύστη… ετοιμάζεται να φτιάξει η Mercedes-Benz

Η Mercedes-Benz και η εταιρεία ανάπτυξης Binghatti αποκάλυψαν σχέδια για έναν υπερυψηλό ουρανοξύστη στο κέντρο του Ντουμπάι, ο οποίος θα είναι ο πρώτος επώνυμος οικιστικός πύργος της εταιρείας αυτοκινήτων.

Με το όνομα Mercedes-Benz Places στο Ντουμπάι, ο πύργος θα έχει ύψος 341 μέτρα και θα βρίσκεται κοντά στο Burj Khalifa.Το 65όροφο κτίριο στο κέντρο της συνοικίας του Ντουμπάι θα είναι το πρώτο επώνυμο οικιστικό ακίνητο της εταιρείας αυτοκινήτων Mercedes-Benz.

«Με τη Mercedes-Benz Places στο Ντουμπάι, πηγαίνουμε πέρα από την αυτοκινητοβιομηχανία για να δημιουργήσουμε εξαιρετικές στιγμές επωνυμίας», δήλωσε η Britta Seeger, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Mercedes-Benz Group AG.

«Στόχος μας με τον πρώτο μας πύργο κατοικιών με επώνυμα ακίνητα είναι να δημιουργήσουμε νέους, επιθυμητούς χώρους που κληρονομούν το DNA της επωνυμίας μας και δίνουν στους πελάτες μας ένα μέρος για να φτάσουν, να χαλαρώσουν και να επιστρέψουν στο σπίτι», είπε συνεχίζοντας.

Λίγες λεπτομέρειες του υπερυψηλού ουρανοξύστη -κτίρια άνω των 300 μέτρων- έχουν ανακοινωθεί, αλλά οι ψηφιακές μακέτες δείχνουν έναν κυρτό πύργο με κυρτή κορυφή και προσόψεις με το λογότυπο με τρία αστέρια της Mercedes-Benz. Θα γίνει ένα από τα ψηλότερα κτίρια της πόλης.

Τα γραφικά δείχνουν επίσης τον ουρανοξύστη που βρίσκεται κοντά στο Burj Khalifa, το οποίο είναι το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο. Θα περιλαμβάνει 225 διαμερίσματα μαζί με εστιατόρια, γυμναστήριο, σαλόνια, εκθεσιακούς χώρους και εγκαταστάσεις «VIP parking».

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!