NEAPINED

Αυτή είναι η νέα Lancia Ypsilon [upd]

Ένα από τα νέα μοντέλα που θα τραβήξουν την προσοχή μέσα στο νέο έτος είναι η ολοκαίνουργια Ypsilon που θα σηματοδοτήσει την επιστροφή της Lancia στις αγορές.

Οι Ιταλοί προετοιμάζονται για τη μεγάλη επιστροφή στις αγορές της Ευρώπης και μέσα στο Φεβρουάριο θα παρουσιάσουν επίσημα την ολοκαίνουργια Ypsilon. Η οποία θα χρησιμοποιεί τα ίδια μηχανικά μέρη με τα Peugeot 208 και Opel Corsa.

UPDATE: Νέες φωτογραφίες που διέρρευσαν πρόσφατα

Πιθανότατα, δεν θα υπάρξουν συμβατικές εκδόσεις αλλά μόνο ηλεκτρική. Η γνωστή με το νέο ηλεκτρομοτέρ των 156 ίππων και την μπαταρία των 51 kWh που θα προσφέρει αυτονομία τουλάχιστον 400 χιλιομέτρων. Θεωρείται πολύ πιθανή και η συμβατική, ήπια 48βολτη υβριδική έκδοση 1.2 PureTech με στάνταρ αυτόματο κιβώτιο και 136 ίππους.

Photo Credits: Masera/Facebook

Το ισχυρό ατού της νέας Ypsilon θα είναι η σχεδίαση της. Τόσο εκτός, όσο και εντός. Μόλις πρόσφατα όμως κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μία εικόνα που τραβήχτηκε στη διάρκεια ενός τηλεοπτικού σποτ και μας δείχνει ξεκάθαρα τη σχεδίαση του πίσω τμήματος που έχει ολογράφως την ονομασία «LANCIA».

Τα κυκλικά πίσω LED, που θυμίζουν το πρωτότυπο Pu+Ra HPE που παρουσιάστηκε νωρίτερα, προσθέτουν μια πινελιά φουτουριστικής ατμόσφαιρας. Η οποία συμπληρώνεται από το προεξέχον, τρισδιάστατο σήμα της Lancia.

Κατά τα υπόλοιπα έχουμε δει και άλλες φωτογραφίες που μας δείχνουν μερικώς την μπροστινή μάσκα, που ενσωματώνει μια LED μπάρα σχηματίζοντας ένα «Y», συμβολίζοντας την ανανεωμένη ταυτότητα της μάρκας.

Στην παραπάνω εικόνα βλέπουμε και ένα μέρος του ταμπλό με δύο ψηφιακές εικόνες και την κεντρική αφής να βρίσκεται μερικά εκατοστά πιο μπροστά.

Υπομονή, λοιπόν, μέχρι τα επίσημα αποκαλυπτήρια που έχουν προγραμματίσει οι Ιταλοί μέσα στον Φεβρουάριο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!