NEA

Πόσες Ferrari πωλήθηκαν στην Ελλάδα το 2023

Εξακολουθεί να καλπάζει η Toyota στις πωλήσεις νέων και μεταχειρισμένων στην Ελλάδα, καθώς και το 2023 διατήρησε τα ηνία στις πωλήσεις οχημάτων πετυχαίνοντας 16.307  πωλήσεις καινούργιων οχημάτων ενώ η φίρμα πούλησε και 6.115 μεταχειρισμένα που εισήχθησαν από το εξωτερικό.

Στη δεύτερη θέση για το 2023 βρέθηκε η Suzuki με 7.605 πωλήσεις νέων οχημάτων ενώ για το ίδιο διάστημα πώλησε 1485 μεταχειρισμένα οχήματα. Την τριάδα συμπληρώνει η BMW με 6.192 πωλήσεις νέων οχημάτων αλλά και 2.029 πωλήσεις μεταχειρισμένων.

Στα αξιοσημείωτα του 2023 μπορεί να καταγραφούν τα εξής: Η Ferrari πούλησε 18 μοντέλα της (3 καινούρια), η Lamborghini πούλησε 9 μεταχειρισμένα μοντέλα της, ενώ η ελληνική αγορά πλαισιώθηκε με 22 ολοκαίνουργιες Porsche.

Την ίδια στιγμή μπορεί στην Αθήνα συναντήσετε και 2 Rolls Royce, εκ των οποίων η μία είναι Cullinan και την κατέχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ και ισχυρός άνδρας της Aegean Shipping.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!