NEA

Το Opel Frontera επιστρέφει για να αντικαταστήσει το Crossland

Η Opel πρόκειται να επαναφέρει την ονομασία Frontera με το λανσάρισμα ενός ολοκαίνουργιου ηλεκτρικού SUV μέσα στη χρονιά.

Η ονομασία Frontera, η οποία χρησιμοποιήθηκε αρχικά από το 1991 έως το 1998 για ένα SUV βασισμένο στο Isuzu, επιλέχθηκε για τον αντικαταστάτη του απερχόμενου Crossland.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο μοντέλο, παρά μόνο τα δύο teaser που έδωσε στη δημοσιότητα επίσημα η Opel. Τα οποία μας δείχνουν ένα SUV με μια πιο καθαρή και τετράγωνη σχεδίαση, με επίπεδη οροφή και κοφτό τελείωμα στο πίσω μέρος.

Το νέο Frontera θα είναι το πρώτο μοντέλο της Opel που θα λανσαριστεί με το νέο λογότυπο «Blitz» της μάρκας. Επίσης, διακρίνεται μια μεγάλη μάσκα με ξακρισμένους τους προβολείς.

Η Opel τονίζει ότι το νέο Frontera θα προσφέρει «υψηλά επίπεδα χώρων και πρακτικότητας», απευθυνόμενο τόσο σε πελάτες με δραστήριο τρόπο ζωής όσο και σε οικογένειες.

Σχετικά με τα μηχανικά μέρη το νέο Frontera θα βασιστεί στο Jeep Avenger, στο Fiat 600e και γενικότερα στη σχετική πλατφόρμα της Stellantis.

Έτσι, περιμένουμε μία ήπια υβριδική έκδοση 1.2 PureTech με 100 ή 136 ίππους. Επίσης, θα υπάρχει και μία ηλεκτρική έκδοση με 156 ίππους και μπαταρία 51 kWh για μια αυτονομία στα 400 χιλιόμετρα.

Η γερμανική εταιρεία σχεδιάζει να αποκαλύψει πλήρως το νέο Frontera μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ενώ το λανσάρισμα του έχει προγραμματιστεί για αργότερα, στα τέλη της χρονιάς. Το λανσάρισμα του νέου Frontera θα συνδυαστεί με μία πλήρως ηλεκτρική έκδοση του Grandland.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!