ΑΓΩΝΕΣ

Το Σικάγο θέλει το δικό του Grand Prix

Η Formula 1 εξετάζει σοβαρά την πιθανότητα προσθήκης μιας νέας πίστας στο καλεντάρι των αγώνων της στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με πληροφορίες που προέκυψαν από πρόσφατη κατάθεση εμπορικού σήματος στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών (USPTO).

Συγκεκριμένα, στις 19 Ιανουαρίου 2024, η Formula One Licensing υπέβαλε αίτηση για τέσσερα διαφορετικά ονόματα αγώνων στο Σικάγο: Formula 1 Grand Prix of Chicago, Grand Prix of Chicago, Chicago Grand Prix και Formula One Chicago Grand Prix.

Αν και η κατάθεση αυτή δεν επιβεβαιώνει ακόμη τη διεξαγωγή ενός αγώνα Formula 1 στο Σικάγο, υποδηλώνει τον ενδεχόμενο εξερεύνησης της ιδέας από την οργανωτική αρχή.

Παρόλο που είναι πρόωρο να καθοριστεί το ακριβές χρονοδιάγραμμα, εάν οποιοδήποτε GP πραγματοποιηθεί στο Σικάγο, φαίνεται απίθανο να συμβεί πριν το 2025.

Επίσης, υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με το εάν ο νέος αγώνας θα αντικαταστήσει έναν υπάρχοντα αγώνα στις ΗΠΑ ή αν θα προστεθεί στο ημερολόγιο, αυξάνοντας τον αριθμό των αγώνων F1 στη χώρα σε τέσσερις.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν διεξαχθεί ακόμη δημόσιες συζητήσεις μεταξύ της Formula 1 και της πόλης του Σικάγο, η κίνηση αυτή αντικατοπτρίζει το ενδιαφέρον της σειράς για τη διεύρυνση του παγκόσμιου χάρτη των αγώνων της, προσφέροντας νέες ευκαιρίες για τους οπαδούς και τους οδηγούς της Formula 1 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα της F1 για το 2024. Πρώτος αγώνας στις 2 Μαρτίου.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!