NEAPINED

Έρχεται με φόρα και το νέο VW Golf R

Στη διάρκεια του διάσημου Ice Race στο Zell am See της Αυστρίας η γερμανική εταιρία έδωσε τα πρώτα teaser για το ισχυρότερο Golf παραγωγής, πλαισιωμένο από το ανανεωμένο Mk8.5 Golf στις βασικές και GTI εκδόσεις του.

Με έντονο μπλε καμουφλάζ, τα πρωτότυπα του επερχόμενου Golf R έκαναν μια πρώτη εμφάνιση στον πάγο και ανάμεσα σε κλασικά μοντέλα, όπως το Golf R32 του 2002, το αρχέτυπο Golf GTI και δύο εκδόσεις του Golf δεύτερης γενιάς που είναι έτοιμες για ράλι.

Πίσω από το τιμόνι, οι θρύλοι των αγώνων Hans-Joachim Stuck και ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Rallycross Johan Kristoffersson έδωσαν ανάλογο θέαμα πάνω στο χιόνι.

Το νέο Golf R θα έχει ανεπαίσθητες οπτικές αναβαθμίσεις που θα είναι ανάλογες με το facelift που πέρασε πρόσφατα το Golf.

Από την στιγμή που το νέο Golf GTI πήρε μια αύξηση της ισχύος του τετρακύλινδρου υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα 2,0 λίτρων, από τους 245 στους 265 ίππους, κάτι ανάλογο θα δούμε και στο Golf R. Το οποίο θα ξεπερνά τη σημερινή ισχύ των 320 ίππων.

Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρχουν αναβαθμίσεις λογισμικού στο σύστημα πολυμέσων, αλλά και σε μηχανικά μέρη, όπως στο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και στο προηγμένο σύστημα τετρακίνησης, για ακόμη πιο δυναμικές επιδόσεις και οδηγική απόλαυση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!