NEAPINED

Η BMW ανανεώνει τη Σειρά 4 και τη M4

Η BMW αποφάσισε να προχωρήσει σε ένα ελαφρύ lifting για τη Σειρά 4 με τα νέα στοιχεία να περνούν σχεδόν απαρατήρητα.

Οι αλλαγές επικεντρώνονται κυρίως στους επανασχεδιασμένους προβολείς, ενώ η εντυπωσιακή μάσκα παραμένει αναλλοίωτη. Τα πίσω φώτα μπορούν να είναι τα 3D Laserlights, προαιρετικά σε ορισμένες περιπτώσεις και στάνταρ στη Μ440i.

Στο εσωτερικό, το τιμόνι ανανεώθηκε, ενώ το σύστημα ψυχαγωγίας iDrive αναβαθμίστηκε στην έκδοση 8.5. Σε ό,τι αφορά τον εξοπλισμό, προστίθενται νέες επιλογές και χρώματα για το αμάξωμα, ενώ είναι διαθέσιμες νέες ζάντες και επενδύσεις.

Η BMW επίσης αναβάθμισε τον τετρακύλινδρο κινητήρα της 430i, διατηρώντας την απόδοση στους 259 ίππους. Ο εξακύλινδρος κινητήρας της Μ440i τώρα διαθέτει ήπια υβριδική υποβοήθηση, ενώ η συνολική απόδοση φτάνει τους 391 ίππους.

Η κορυφαία έκδοση της M4, η Competition xDrive, προσφέρει εντυπωσιακή ισχύ, φτάνοντας τους 530 ίππους.

Είτε ως κουπέ είτε ως κάμπριο, η M4 Competition xDrive επιτυγχάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα, με τελική ταχύτητα 290 χλμ./ώρα (με το πακέτο M Driver, 250 χλμ./ώρα χωρίς αυτό).

Αντίστοιχες επιδόσεις προσφέρει και η έκδοση κάμπριο, με τα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,7 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 280 χλμ./ώρα.

Συνοψίζοντας, η BMW προχώρησε σε εξελίξεις στη Σειρά 4, ενισχύοντας την απόδοση, την αισθητική και την τεχνολογία, συνεχίζοντας να προσφέρει στους οδηγούς της μια οδηγική εμπειρία που συνδυάζει την άνεση με την απόλαυση της οδήγησης.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!