NEA

H BYD ανοίγει και άλλο εργοστάσιο εκτός Κίνας

Η κινεζική εταιρία γιγαντώνεται και μετά τις ανακοινώσεις της για την ανέγερση εργοστασίου στην Ευρώπη (στην Ουγγαρία) έκανε γνωστό πως θα κατασκευάσει και ένα στο Μεξικό. Έχοντας πάντα ως στόχο την Tesla!

Η κινεζική BYD Co Ltd σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα νέο εργοστάσιο παραγωγής στο Μεξικό, καθώς η κατασκευάστρια ηλεκτρικών οχημάτων στοχεύει να δημιουργήσει έναν κόμβο εξαγωγών στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Η BYD, η οποία ξεπέρασε τον μεγαλύτερο ανταγωνιστή της Tesla Inc και έγινε ο κορυφαίος κατασκευαστής EV από άποψη πωλήσεων το προηγούμενο τρίμηνο, ξεκίνησε μια μελέτη σκοπιμότητας για ένα νέο εργοστάσιο στο Μεξικό.

H BYD, της οποίας το μεγαλύτερο μέρος των πωλήσεων αφορά στην Κίνα, στοχεύει να επεκτείνει την παγκόσμια παρουσία της και κατασκευάζει νέα εργοστάσια στο εξωτερικό εκτός από την επέκταση των εξαγωγών από την Κίνα. 

Επιπρόσθετα, στη Λατινική Αμερική, η BYD σχεδιάζει να επενδύσει 606 εκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή ενός εργοστασίου στη Βραζιλία.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!