NEA

Brabus 930 S: Υβριδική λιμουζίνα με 900 άλογα!

Για όποιον δεν του φτάνουν τα 795 εργοστασιακά άλογα, ο γερμανικός οίκος βελτιώσεων έκανε ότι χρειάστηκε για να τον ικανοποιήσει. Με 400 και βάλε χιλιαρικάκια.

Η πρόσφατη δημιουργία της Brabus, η 930 S, αποτελεί ένα ακόμη εντυπωσιακό tuining στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Με 930 άλογα υπερισχύει ακόμη και της ήδη ισχυρής Mercedes-AMG S 63 E με τα 802 άλογα της.

Βασισμένη στην Mercedes-AMG S63 E-Performance, η Brabus 930 S διαθέτει εκπληκτική ιπποδύναμη και ροπή που ξεπερνούν τα όρια της πολυτέλειας.

Τα 930 άλογα και η ροπή 1.510 Nm εξασφαλίζουν επιδόσεις παρόμοιες με αυτές ενός υπεραυτοκινήτου, επιτρέποντάς της να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,2 δευτερόλεπτα, με τελική ταχύτητα περιορισμένη ηλεκτρονικά στα 290 χλμ./ώρα.

Η βελτιωμένη ανάρτηση μειώνει το ύψος σε επιλεγμένες λειτουργίες οδήγησης, ενώ τα ελαστικά διαστάσεων 265/35ZR22 εμπρός και 295/30ZR22 πίσω εξασφαλίζουν την άψογη πρόσφυση.

Οι οπτικές βελτιώσεις περιλαμβάνουν ανθρακονήματα και μονοκόμματες ζάντες 22 ιντσών, ενώ το εσωτερικό εντυπωσιάζει με πλούσια καπιτονέ δερμάτινη επένδυση.

Η Brabus 930 S δεν απευθύνεται στο καθένα, αφού η τιμή της φτάνει τα 405.000 ευρώ. Ωστόσο, αυτή η απόλυτη υπερβολή βρίσκει τους λάτρεις της σε περιοχές όπως τα Εμιράτα, όπου εκτιμούνται δεόντως οι ακραίες επιδόσεις και τα τολμηρά look.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!