NEA

Lamborghini Temerario: Έτσι θα λέγεται η διάδοχος της Huracan

Η Lamborghini ετοιμάζεται να αποκαλύψει μέσα στη χρονιά τη διάδοχο της επιτυχημένης Huracán, η οποία θα φέρει την ονομασία Temerario.

Η επιλογή αυτού του ονόματος δεν είναι τυχαία. Προέρχεται από τον μυθικό μεξικανικό ταύρο Temerario, που αντιπροσωπεύει τη δύναμη, την αίσθηση της ανατροπής και το πνεύμα της πρόκλησης.

Ένα όνομα που υποδηλώνει την αποφασιστικότητα της Lamborghini να πρωτοπορήσει και να κατακτήσει τα σκαριά της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Αν και η εταιρεία δεν έχει δώσει ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με την εμφάνιση και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Temerario, οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι αναμένεται να συνδυάσει την ηλεκτρική και τη συμβατική τεχνολογία.

Έτσι, η χρήση του plug-in υβριδικού πακέτου της Revuelto με τα τρία ηλεκτρικά μοτέρ, σε συνδυασμό με έναν νέο V8 twin-turbo κινητήρα, προβλέπεται να προσφέρει επιδόσεις και οδηγική απόλαυση αντάξιες μιας Lamborghini.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!