NEA

Τρία νέα μοντέλα αποκάλυψε η BYD

Τρία νέα μοντέλα αποκάλυψε η  BYD συμπεριλαμβανομένων δύο πρωτότυπων αυτοκινήτων, με την κορυφαία μάρκα Fangchengbao να ξεχωρίζει. 

Το Bao 8 SUV, το Super 3 concept crossover και το Super 9 concept sport car έκαναν το ντεμπούτο τους σε εκδήλωση που μεταδόθηκε ζωντανά το βράδυ της Τρίτης χωρίς ωστόσο να ανακοινωθούν τιμές χρόνος διάθεσης.

Super 3

Το μεγαλύτερο μέρος της σειράς Fangchengbao διαθέτει ένα plug-in υβριδικό σύστημα που ονομάζεται Dual Mode Off-Road (DMO) που η BYD ανέπτυξε για τη βελτίωση των οδηγικών εμπειριών εκτός δρόμου με καλύτερη οικονομία καυσίμου και υψηλή ιπποδύναμη.

Bao 8

Το Land Cruiser της Toyota, το Jeep της Stellantis και η Jaguar Land Rover της Tata Motors είναι οι κορυφαίοι παίκτες στην κατηγορία των οχημάτων εκτός δρόμου που η BYD στοχεύει με τα νέα ηλεκτρικά της οχήματα.

Super 9

Η BYD ανέδειξε επίσης ένα κομψό σχέδιο για το σπορ αυτοκίνητο Super 9, με επικεφαλής τον επικεφαλής σχεδιαστή της, Wolfgang Josef Egger, ο οποίος έχει εργαστεί σε ευρωπαϊκές μάρκες πολυτελών αυτοκινήτων όπως η Alfa Romeo, η Audi και η Lamborghini.

Bao 5

Η BYD κυκλοφόρησε το Fangchengbao στα τέλη του περασμένου έτους ως μία από τις τρεις μάρκες για πολυτελή οχήματα. Οι άλλες δύο μάρκες είναι η Denza και η Yangwang.

Σύμφωνα με την BYD, ήδη η εταιρία έχει παραδώσει σχεδόν 20.000 μονάδες Bao 5,  με τιμή από 289.900 γιουάν.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!