NEAPINED

Το Tesla Model 3 Performance έχει 460 ίππους

Η Tesla ανακοινώνει την διάθεση του Model 3 Performance από τον Μάιο για την ελληνική αγορά στην τιμή των από 55.990 ευρώ.

Η Tesla συνεχίζει να διευρύνει τα όρια των ηλεκτρικών επιδόσεων με την εισαγωγή του Model 3 Performance, της πιο ισχυρής έκδοσης του δημοφιλούς της σεντάν.

Ξεκινώντας από 59.990 ευρώ, το Model 3 Performance αποδίδει 460 ίππους έχοντας τα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,1 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα  στα 262 χλμ./ώρα. Μία μπαταρία με χωρητικότητα περίπου 75 kWh που προσφέρει αυτονομία έως 528 χιλιόμετρα.

Tο Model 3 Performance είναι ρυθμισμένο για υψηλές επιδόσεις με διάφορες ενισχύσεις στο πλαίσιο και πιο σφιχτά ελατήρια και αντιστρεπτικές. Πιο δυνατά είναι και τα φρένα, ενώ υπάρχουν σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών.

Ξεχωρίζοντας από τους προκατόχους του, το Model 3 Performance εισάγει το τελευταίας γενιάς σύστημα Track Mode της Tesla, επιτρέποντας στους οδηγούς να προσαρμόζουν τα επίπεδα σταθερότητας, την ισορροπία χειρισμού και την αναγεννητική πέδηση.

Επιπλέον, η προσαρμοστική απόσβεση κάνει το ντεμπούτο της στην γκάμα του Model 3, ενισχύοντας περαιτέρω την απόκριση και την ευελιξία.

Εξωτερικά, το Model 3 Performance υφίσταται αεροδυναμικές βελτιώσεις, με νέες εισαγωγές ψύξης και μια αεροτομή από ανθρακονήματα για τη βελτιστοποίηση του κρατήματος στις υψηλές ταχύτητες.

Στο εσωτερικό, τα σπορ καθίσματα με βελτιωμένη πλευρική στήριξη και οι λεπτομέρειες των επενδύσεων από ανθρακονήματα δημιουργούν ένα δυναμικό και πολυτελές περιβάλλον.

Όπως συμβαίνει με όλα τα μοντέλα της Tesla, έτσι και το Model 3 Performance διαθέτει ένα σύστημα infotainment 15,4 ιντσών με οθόνη αφής, το οποίο ενσωματώνει απρόσκοπτα την πλοήγηση, την ψυχαγωγία και τις επιλογές συνδεσιμότητας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!