NEAPINED

TWR Supercat V12: Ένα restomod πάνω σε μια Jaguar

Η TWR (Tom Walkinshaw Racing) παρουσιάζει το πιο πρόσφατο δείγμα της που επαναπροσδιορίζει την εμβληματική Jaguar XJS με ένα μείγμα κλασικής κομψότητας και σύγχρονης απόδοσης.

Κατασκευασμένο σε συνεργασία με τον ψηφιακό καλλιτέχνη Khyzyl Saleem και τον συλλέκτη Magnus Walker, η Supercat έχει ως πηγή έμπνευσης την κλασική σχεδίαση της Jaguar. Το restomod αμάξωμα από ανθρακονήματα, διανθισμένο με αεροδυναμικές βελτιώσεις και προσθήκες, είναι τόσο εμφατικό που συνδυάζει το σπορ με το αγωνιστικό στοιχείο.

Διατηρώντας τη διαχρονική σιλουέτα της XJS και εισάγοντας ταυτόχρονα σύγχρονα στοιχεία όπως τα γραφικά LED και τις πλευρικές εξατμίσεις, αυτό το εντυπωσιακό restomod κλέβει τις εντυπώσεις με το φουσκωμένο αμάξωμα, τις εισαγωγές αέρα, τις πλαϊνές απολήξεις τον τεράστιο διαχύτη πίσω κ.α.

Ενώ το εσωτερικό παραμένει μυστικό, η προσμονή είναι μεγάλη για τα αποκαλυπτήρια που έχουν προγραμματιστεί αργότερα αυτό το καλοκαίρι.

Κάτω από το καπό με τις απαγωγές βρίσκεται η καρδιά της Supercat. Ένας υπερτροφοδοτούμενος V12 κινητήρας που αποδίδει πάνω από 600 ίππους σε συνδυασμό με ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

Αλλά η ισχύς είναι μόνο ένα κομμάτι του παζλ. Η αφοσίωση της TWR στις επιδόσεις επεκτείνεται σε κάθε πτυχή του Supercat, με μια σχολαστικά αναθεωρημένη ρύθμιση του σασί που αποτίνει φόρο τιμής στην ιστορική αγωνιστική κληρονομιά της μάρκας.

Περιορισμένη σε μόλις 88 μονάδες, η Supercat αποτίνει φόρο τιμής στην ιστορική νίκη της TWR στο Le Mans του 1988 με τη Jaguar XJR-9.

Με την παραγωγή να έχει προγραμματιστεί για το τέταρτο τρίμηνο του 2024, σχεδόν όλες οι μονάδες έχουν καπαρωθεί με τις τιμές να ξεκινούν από τις περίπου 300.000 ευρώ. Δίχως τους φόρους.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!