NEA

Νέα δελεαστική τιμή για το Jeep Avenger

Μετά την εφαρμογή εκπτώσεων, η τιμή εκκίνησης της ηλεκτρικής έκδοσης διαμορφώνεται στα 31.400 ευρώ, ενώ με την κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙΙ», το κόστος μειώνεται στις 23.800 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σε αυτήν την τιμή, το ηλεκτρικό Avenger είναι πλέον φθηνότερο από τις θερμικές και υβριδικές εκδόσεις του μοντέλου, ενώ προσφέρει σημαντικά χαμηλότερο κόστος χρήσης και συντήρησης. Παράλληλα, συνοδεύεται από 4ετή εγγύηση για τα μηχανικά του μέρη και 8ετή εγγύηση για την μπαταρία υψηλής τάσης.

Το Jeep Avenger είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας και έχει ήδη κερδίσει πολυάριθμα βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του «Ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου της Χρονιάς». Κινείται από έναν ηλεκτροκινητήρα 156 ίππων, ο οποίος τροφοδοτείται από μπαταρία 54 kWh, προσφέροντας αυτονομία έως 400 χιλιόμετρα (WLTP). Η επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 9 δευτερόλεπτα.

Όλες οι εκδόσεις του μοντέλου (Longitude, Altitude, Summit) διαθέτουν πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, με στάνταρ cruise control, αισθητήρες παρκαρίσματος, ενεργό σύστημα διατήρησης λωρίδας, αυτόματο κλιματισμό και LED φώτα. Το ψηφιακό πακέτο περιλαμβάνει οθόνη αφής 10,25 ιντσών για το infotainment και ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Με αυτές τις τιμές και τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης, το Jeep Avenger αποτελεί πλέον μία από τις πιο συμφέρουσες επιλογές στην κατηγορία του.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!