NEA

Dacia, νέες προσφορές με όφελος έως 2.000 ευρώ!

Dacia-Sandero_Stepway_2013_345 (1)

Η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε νέες προσφορές για τα αξιόλογα Sandero & Sandero Stepway που συνδυάζουν έκπτωση συν το όφελος απόσυρσης…

Dacia-Sandero_2013_128Η TEOREON, η επίσημη εισαγωγική εταιρία αυτοκινήτων Dacia στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την διάθεση των νέων Sandero & Sandero Stepway. Στην περίπτωση του Sandero το όφελος φτάνει τα 800€ με δώρο το όφελος της απόσυρσης ενώ στην περίπτωση του Sandero Stepway υπάρχει έκπτωση έως 1.100€ συν και πάλι την απόσυρση.

Dacia-Sandero_Stepway_2013_345 (2)Να υπενθυμίσουμε πως το Sandero (4058 mm σε μήκος) συνδυάζεται με ατμοσφαιρικό κινητήρα 1.2 με 75 PS καθώς και με τον εξαιρετικό ντίζελ 1.5 dCi με 75 PS. Με τον τελευταίο εξοπλίζεται και η ελαφρώς μακρύτερη crossover έκδοση Stepway που ξεχωρίζει από την υπερυψωμένη εμφάνιση και τις off road λεπτομέρειες ενώ την γκάμα συμπληρώνει η 3-κύλινδρη βενζινοκίνητη έκδοση 0.9 με 90 PS.

prosfores dacia 2014 xeimonas

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!