NEA

Cooper Zeon CS Sport – Το απόλυτα σπορ ελαστικό!


cooper banner

Η Cooper Tires με την μακρόχρονη και εξαιρετική παράδοση στην κατασκευή μερικών από τα καλύτερα ελαστικά  off road στον κόσμο, παρουσιάζει το νέο ελαστικό για επιβατικά αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων , το Cooper Zeon CS Sport.

To Cooper Zeon CS Sport σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε για να  ενθουσιάσει με τις  επιδόσεις του κάθε οδηγό αυτοκινήτου υψηλών ταχυτήτων . Τα νέα ελαστικά  προσφέρονται  για τοποθέτηση σε ζάντες 18” και 19”. Η Cooper ενσωματώνει στα νέα ελαστικά  νέο σχεδιασμό και χαρακτηριστικά που βελτιστοποιούν τις επιδόσεις και  μεγιστοποιούν τις οδηγικές εμπειρίες.

cooper--(2)Το πέλμα σιλικόνης υψηλής διασποράς προσφέρει βελτιωμένη απόδοση στους βρεγμένους δρόμους και εξαιρετική πρόσφυση σε στεγνούς . Η τεχνολογία Optinoise  εξασφαλίζει αθόρυβη οδήγηση και μεγαλύτερη άνεση. Το ενισχυμένο πτερύγιο συμβάλλει στην άμεση απόκριση του τιμονιού και σε πλευρική ευστάθεια και ο 0˚ σπειροειδής περιοριστής βελτιώνει τις επιδόσεις στις υψηλές ταχύτητες.

cooper--(3)Η κεντρική ζώνη του πέλματος και η διπλή επίστρωση λινών στο κάσωμα προσφέρει εξαιρετική σαφήνεια και ακρίβεια στον χειρισμό υποβοηθούμενη  από τα μεγάλα μάγουλα. Τα ελαστικά CS Sport αποτελούν τα κορυφαία ελαστικά υψηλών επιδόσεων  της Cooper και αποτελούν την ναυαρχίδα της. Στοχεύουν στο  να προκαλέσουν τον ανταγωνισμό και να τον ξεπεράσουν  ειδικά όταν συγκρίνονται στο κράτημα σε βρεγμένους δρόμους.

cooper--(231)Η Cooper Tire & Rubber Company  έχει κατασκευάσει  περισσότερα από 430 εκατομμύρια ελαστικά που εξοπλίζουν οχήματα σε όλο τον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι τα ελαστικά  Cooper κάνουν την διαφορά  κάθε μέρα στην ποιότητα της ζωής των ανθρώπων. Σαν παγκόσμιος κατασκευαστής ελαστικών αντικατάστασης η Cooper Tire με τις θυγατρικές της διαθέτει εργοστάσια σε τρεις ηπείρους , δίκτυα διανομής και πώλησης σε ολόκληρο τον κόσμο τα οποία εξυπηρετούν τις ανάγκες και των πιο δυναμικών αγορών. Η Cooper Tire  με τα κεντρικά της στο Findlay , Ohio, απέκτησε δικαιωματικά την φήμη μακροχρόνιου σταθερού προμηθευτή υψηλής ποιότητας  και εξαιρετικής εξυπηρέτησης των πελατών.

Αυτή την χρονιά  η   Cooper πέτυχε την πρώτη συμφωνία με την Ford  σε ελαστικά πρώτης τοποθέτησης στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Η Ford  επέλεξε το Cooper Zeon RS3-A για πρώτη τοποθέτηση στα Ford Focus  και Titanium.

Το Cooper Zeon RS3-A είναι ελαστικό υψηλής τεχνολογίας  για όλες τις εποχές και προσφέρει δυναμικό κράτημα  και άνετες αθόρυβες διαδρομές με άμεση απόκριση στο τιμόνι και εξοικονόμηση καυσίμου. Αυτή η πρώτη συμφωνία με την Ford σηματοδοτεί την είσοδο της Cooper στην αγορά των ελαστικών πρώτης τοποθέτησης στην Αμερική.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!