NEA

Πρωτότυπο από την ATS με τελική στα 390 km/h!

Torino Design ATS Wildtwelve concept (3)

Η ιταλική εταιρία έχει προγραμματίσει την παραγωγή 30 μονάδων στο εργοστάσιο στο Campogalliano, εκεί όπου την δεκαετία του 1990 κατασκευαζόταν η Bugatti EB110…

Για την ATS (Automobili Turismo Sport) έχουμε αναφερθεί ξανά με αφορμή το εξίσου εντυπωσιακό 2500 GT. Τώρα, η ιταλική εταιρία συνεχίζει με το νέο της ιδιοκτησιακό καθεστώς και σε συνεργασία με την Torino Design, παρουσίασαν το Wild Twelve Concept. Πρόκειται για ένα σούπερ υβριδικό με εντυπωσιακή εμφάνιση και εξίσου εντυπωσιακές επιδόσεις, καθώς απαιτούνται μόλις 2,6 sec για το 0-100 με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 390 km/h.

Το σύστημα πρόωσης του Wild Twelve Concept αποτελείται από έναν τούρμπο V12 για τον πίσω άξονα, ενώ τους μπροστινούς τροχούς κινούν από δύο ηλεκτροκινητήρες με την συνδυαστική ισχύς να φτάνει τα 860 PS και την ροπή τα 918 Nm. Τα οποία θα καταλήγουν στην άσφαλτο μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 9 σχέσεων. Φυσικά, υπάρχει και καθαρή ηλεκτροκίνητη αυτονομία για περίπου 30 km, ενώ σε περιπτώσεις αυτοκινήτων -όπως το εν λόγω-, προφανώς οι τιμές πώλησης ανακοινώνονται κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!