NEA

Jaguar, πιο κοντά στην παραγωγή SUV!

jaguar_suv

Στα μελλοντικά πλάνα της βρετανικής εταιρίας βρίσκεται η παραγωγή ενός SUV που θα αντιμετωπίσει εφάμιλλα μοντέλα των BMW και Mercedes…

Jaguar-SUV-conceptΟι φήμες υπήρχαν από παλιά. Αλλά πλέον στις προτεραιότητες της Jaguar περιλαμβάνεται για τα καλά η παραγωγή ενός SUV που πιθανώς να φέρει την ονομασία Q-Type ή XQ, σύμφωνα με την τακτική της εταιρίας όπως στην περίπτωση της F-Type και της XF.

Με στόχο την αύξηση των πωλήσεων, το νέο SUV θα έχει μικρότερες διαστάσεις π.χ. από μια Porsche Cayenne και θα τοποθετείται στα μέτρα και τιμολογιακά σταθμά του Audi Q5 και της BMW X3. Για αυτό το λόγο θα χρησιμοποιηθεί μικρότερη πλατφόρμα και όχι του Range Rover Evoque.

Οι κινητήρες θα προέρχονται από την γκάμα της Land Rover, στην κορυφή θα υπάρχει τρίλιτρη V6 τούρμπο -που θα προέρχεται από τις XF, XJ και F-Type- ενώ θα δούμε και υβριδική. Όλα αυτά σε περίπου δύο με τρία χρόνια από σήμερα…

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!