NEA

Mercedes G-Class Cabrio, τέλος εποχής!

mercedes-benz-g-class-cabriolet-final-edition (4)

Η γερμανική φίρμα ανακοίνωσε τον τερματισμό της παραγωγής της ανοιχτής G-Class προς τα τέλη του 2013…

mercedes-benz-g-class-cabriolet-final-edition (2)Γνωστή περισσότερο για τις στρατιωτικές της υπηρεσίες σε διάφορες χώρες του κόσμου (συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας) για περίπου 34 χρόνια, η ανοιχτή έκδοση της μακρόβιας G-Class θα σταματήσει να παράγεται τέλη του έτους. Οι τελευταίες ανοιχτές G-Class που θα κατασκευαστούν θα είναι αποκλειστικά έκδοσης G500 με ισχύ 387 PS ενώ η κλειστή G-Class θα συνεχίζει να παράγεται ως έχει και με αυξανόμενη, μάλιστα, ζήτηση.

mercedes-benz-g-class-cabriolet-final-edition (3)Κατά τη συνήθη τακτική της Mercedes θα υπάρχει μία «τιμητική» έκδοση, η Final Edition 200, σε περιορισμένο αριθμό συλλεκτικής αξίας. Θα ξεχωρίζει από την μαλακή οροφή στο χρώμα της άμμου ενώ στο εσωτερικό θα υπάρχει δερμάτινο σαλόνι με δίχρωμη αντίθεση μεταξύ μπεζ ή μαύρου.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!