Κωνσταντίνος Ελευθεριάδης

Το Βελγικό Grand Prix του 1996 ήταν η απαρχή της ενασχόλησης του Κωνσταντίνου Ελευθεριάδη με τον μαγικό κόσμο της Formula 1.

Έκτοτε δεν έχει χάσει αγώνα, ενώ από το 1997 περίμενε κάθε δεύτερη Πέμπτη να διαβάσει την ανάλυση του Σπύρου Πέττα στις σελίδες του Auto Motor und Sport. Το τρίπτυχο αγωνιστικού, τεχνολογικού και επιχειρηματικού ενδιαφέροντος που παρουσιάζει το σπορ κρατούν αναλλοίωτο το πάθος του για την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Μετά από τη σχεδόν 20ετή ενασχόλησή του με την F1 ως οπαδός, σκέφτηκε να δοκιμάσει να γράψει για το αγαπημένο του σπορ. Το caroto.gr βρήκε την ιδέα πολύ ενδιαφέρουσα και από τον Απρίλιο του 2017 φιλοξενεί κείμενά του.

Μεγάλη του αγάπη πέραν της F1 είναι η μουσική και συγκεκριμένα το κλασσικό πιάνο στην ερμηνεία του οποίου (παραδόξως) βρίσκει πολλά κοινά στοιχεία με έναν τέλειο γύρο κατατακτήριων δοκιμών.

Πιστεύει ότι όπως δεν μπορεί να βάλει τον Μπαχ πάνω από τον Μπετόβεν ή τον Σοπέν κάτω από τον Ραχμάνινοφ, ομοίως κάθε οδηγός, κάθε ομάδα και κάθε εποχή της F1 έχουν να μας πουν τις δικές τους μοναδικές ιστορίες. Αρκεί να θέλουμε να ακούσουμε… Διαβάστε ΕΔΩ τι έχει γράψει μέχρι σήμερα ο Κωνσταντίνος.

Κωνσταντίνος Ελευθεριάδης(costello.amadeus@gmail.com)
Back to top button