Παναγιώτης Περιβολαράκης

Και δεν το κάνουμε;

Αυτός ασχολείται με τους τέσσερις τροχούς παραπάνω από μία δεκαετία. Εγώ ακολούθησα ένα διαφορετικό κλάδο πιο σχετικό με το αντικείμενο σπουδής μας μιας και η τύχη με έφερε κοντά σε μία ναυτιλιακή εταιρία (και για ευνόητους λόγους δεν θα αναφερθώ περαιτέρω…). Με τον Νικόλα γνωριστήκαμε στην σχολή, έλαχε να είχαμε το ίδιο πάθος για την τεχνολογία γύρω από το αυτοκίνητο και παρά τους διαφορετικούς -επαγγελματικά- δρόμους που ακολουθήσαμε η φιλία μας καλά κρατεί εδώ και χρόνια. Μία φιλία που ενισχύεται ακόμη περισσότερο με την δημιουργία του caroto.gr.

«Και δεν το κάνουμε;». Αυτή ήταν μία γρήγορη σκέψη πριν από περίπου τρία χρόνια και το αποτέλεσμα το γνωρίζετε ήδη, το εκτιμάτε καθημερινά. Το όραμα μας για ένα αξιόπιστο ιστότοπο τεχνολογίας έχει πλέον υλοποιηθεί και μας ικανοποιεί ιδιαίτερα η ανταπόκριση του κοινού που διευρύνεται μερα με τη μέρα καθώς και τα συγχαρητήρια emailsπου φτάνουν συνεχώς στο emailτου caroto.gr. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή ήμασταν κάπως επιφυλακτικοί, κάπως διστακτικοί.

Και αυτό διότι για να στηθεί ένα τεχνολογικό site δεν είναι καθόλου, μα καθόλου εύκολη υπόθεση -πραγματικά δεν μπορείτε να φανταστείτε τα ξενύχτια που έχουμε ρίξει. «Μήπως χάνουμε το χρόνο μας» αναρωτιόμασταν. Είμαι της άποψης πως καλύτερα να κάνεις κάτι και ας το μετανιώσεις αργότερα παρά να μετανιώσεις για κάτι που δεν τόλμησες ποτέ. Στην περίπτωση του caroto.gr η απόφασή μας σίγουρα μας δικαιώνει και κάτι μας λέει πως κάτι μεγάλο καλλιεργείται με πολύ μέλλον μπροστά του…

Το γεγονός πως το caroto.grείναι μοναδικό στο είδος του που να συγκεντρώνει σε μία διεύθυνση πληροφορία για τον αδαή (ρίξτε μια ματιά στο λεξικό) μέχρι και τον πιο προχωρημένο (θα βρείτε πολλά στην ενότητα των τεχνολογικών θεμάτων) μας δίνει κουράγιο. Μας γεμίζει με ικανοποίηση, αυτό είναι το μυστικό του caroto.gr που αναπτύσσεται συνεχώς εμπλουτίζοντας το διαδίκτυο με το ενημερωμένο, αξιόπιστο και με έντονη προσωπικότητα περιεχόμενο του. Και να φανταστείτε πως το caroto.grενημερώνεται στον ελεύθερο χρόνο μας, ξαναφανταστείτε τι μπορούμε να κάνουμε όταν θα φτάσει η ώρα -οσονούπω- που το… καροτάκι θα τρέχει σε κατάσταση WOT (WideOpenThrottle).

Παναγιώτης Περιβολαράκης (caroto@caroto.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button