NEA

Νέο Opel Insignia… με λιγότερους διακόπτες!

opel-insignia-infotainment-287327-medium

Ένα από τα σημεία που δέχτηκε μεγάλη κριτική το Insignia είναι η πολυπληθής από διακόπτες κεντρική κονσόλα…

opel insignia 2014 intellilink system (4)Την εποχή του iPhone ο υπεύθυνος σχεδιασμού του εσωτερικού του Insignia σίγουρα δεν θα πρέπει να ένιωθε και τόσο άνετα όταν πολλοί ιδιοκτήτες αλλά και εκπρόσωποι του ειδικού Τύπου έβρισκαν ιδιαίτερα περίπλοκη την κεντρική κονσόλα με τους κοντά στους 40 διακόπτες!

Πλέον, ο αριθμός αυτός πέφτει κάτω από τους 30 και μπορεί η διαφορά να μην είναι τόσο μεγάλη αλλά σίγουρα θα διευκολύνει πολύ περισσότερο τον χρήστη . Επίσης, στην Φρανκφούρτη όπου θα παρουσιαστεί τα νέα Insignia και Insignia Country Tourer θα δούμε και ένα νέο σύστημα πολυμέσων (IntelliLink System) με οθόνη 8 ιντσών και mouse pad (κάτι που είδαμε για πρώτη φορά στο Audi A8) και ακόμη λιγότερους διακόπτες!

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!