NEA

Ανανέωση για το Opel Insignia!

2013 Opel Insignia facelift (1)

Ένα από τα δημοφιλέστερα οικογενειακά μοντέλα περνά από ένα τυπικό facelift και αποκτά τους νέους τούρμπο βενζινοκινητήρες άμεσου ψεκασμού…

Στην Φρανκφούρτη θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του φρεσκαρισμένου Insignia με τις πωλήσεις να ξεκινούν μερικές εβδομάδες μετά. Η αναβαθμισμένη εμφάνιση του αμαξώματος κυμαίνεται στο πρότυπο ενός τυπικού facelift με επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα και προφυλακτήρες ενώ στο εσωτερικό η κεντρική κονσόλα διαθέτει λιγότερους διακόπτες (επιτέλους!), νέο τιμόνι και μεγαλύτερη κεντρική οθόνη 8 ιντσών στις πλουσιότερες εκδόσεις.

Στην γκάμα των τούρμπο κινητήρων προστίθεται η έκδοση 1.6 SIDI με 170 PS και ροπή 260 Nm (280 σε overboost). Διαθέσιμος θα είναι και ο ισχυρότερος 2.0 SIDI με 250 PS ο οποίος προαιρετικά θα συνδυάζεται και με τετρακίνηση, προφανώς με Haldex 5ης γενιάς. Από πλευράς ντίζελ σχετικά μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η νέα έκδοση 2.0 CDTI με 120 PS και 140 PS, μέση τυποποιημένη κατανάλωση 3,7 lt/100 km και εκπομπή 99 g/km CO2 που σημαίνει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας. Στην κορυφή βρίσκεται ο 2.0 BiTurbo CDTI με 195 PS και 400 Nm ροπής.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!