NEA

Το Opel Insignia Country Tourer πάει Φρανκφούρτη!

Opel-Insignia-Country-Tourer-2013 (2)

H πρώτη δημόσια εμφάνιση της crossover εκδοχής του Insignia Tourer θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο στην γερμανική έκθεση…

Ακολουθώντας την οδό που αρχικά χάραξε το Audi A6 Allroad και με στόχο να προσελκύσει μικρότερα πορτοφόλια (σε σχέση με την Audi), η Opel ανακοίνωσε το λανσάρισμα μίας νέας crossover εκδοχής του Insignia Tourer η οποία ξεχωρίζει από το πρόσθετο «Country». Η διάθεση του νέου Opel στην ευρωπαϊκή αγορά θα ξεκινήσει τέλη του έτους.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, το Insignia Country Tourer ξεχωρίζει από την μεγαλύτερη μάσκα με αρκετό χρώμιο, τις διπλές απολήξεις της εξάτμισης, τα προστατευτικά πλαστικά που περιβάλλουν το αμάξωμα και φυσικά την αυξημένη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος (20 cm).

Το σύστημα τετρακίνησης 4×4 βασίζεται στον τελευταίας γενιάς ηλεκτροϋδραυλικό συμπλέκτη Haldex που συνδυάζεται με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (eLSD στον πίσω άξονα) με θεωρητική κατανομή 0/100 ανάμεσα στους δύο άξονες.

Αρχικά, το νέο Opel θα λανσαριστεί με το νέο τούρμπο βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού 2.0 SIDI (250 PS και 400 Nm) και τον τούρμπο ντίζελ 2.0 CDTI (163 PS και 350 Nm). Ακόμη πιο ισχυρή είναι η έκδοση 2.0 biTurbo CDTI με 195 PS και 400 Nm ροπής. Την μετάδοση αναλαμβάνουν 6-τάχυτα μηχανικά ή αυτόματα κιβώτια ενώ η ανάρτηση είναι ηλεκτρονικά ελεγχόμενη.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!