NEA

Ο Jon Olsson κάνει σκι με 600 άλογα.

O διάσημος Σουηδός σκιέρ τραυματίστηκε και …βρήκε χρόνο για να το ρίξει λίγο έξω πλαγιολισθαίνοντας. Όχι με σανίδες του σκι, αλλά πάνω σε τέσσερις τροχούς!

«Αρχικά σκέφτηκα να οδηγήσω το Audi RS6 αλλά όλοι γνωρίζουμε πόσο καλά τα καταφέρνει με την τετρακίνηση που έχει. Έτσι, αποφασίσαμε να φέρουμε το Rebellion R2K και να του βάλουμε χειμερινά λάστιχα με πέλμα 315 για να δούμε τι μπορεί να κάνει» λέει διασκεδάζοντας το ο Olsson.

Το Rebellion R2K είναι ένα fan-car, έχει εμφάνιση από Le Mans και κινητήρα από Audi R8 που για την περίσταση αποδίδει 600 άλογα. Κοστίζει περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ και με αυτό το αυτοκίνητο ο Σουηδός σκιέρ θέλει να συμμετάσχει στο Gumball 3000 τον ερχόμενο Ιούνιο. Μέχρι τότε απολαύστε τον στο σχετικό βίντεο που γυρίστηκε πριν από μερικές μέρες στο Storlien, στην Σουηδία.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!