NEA

BMW Vision Future Luxury στο Πεκίνο.

BMW-Vision-Luxury-Concept-2014 (1)

Με αυτό το πρωτότυπο η BMW αναζητά την βάση για την επόμενη γενιά της Σειράς 7 η οποία μπορεί να έχει «ανάποδα» ανοιγόμενες πόρτες…

BMW-Vision-Luxury-Concept-2014 (15)Αν και οι αρχικές πληροφορίες μιλούσαν για μία νέα Σειρά 9, τελικά από το Πεκίνο οι ιθύνοντες της εταιρίας αναφέρουν πως το πρωτότυπο Vision Future αποτελεί μία σχεδιαστική σπουδή για τις μεγάλες κατηγορίες «φωτογραφίζοντας» την επόμενη Σειρά 7. Άλλωστε, το λανσάρισμα ενός μεγαλύτερου μοντέλου θα ήταν υπερβολή από την στιγμή που υπάρχουν οι επιμηκυμένες (long) εκδόσεις.

Εξωτερικά, το πρωτότυπο μοντέλο που παρουσιάζεται στο Πεκίνο έχει αρκετές ομοιότητες με το Gran Lusso του Pininfarina προβάλλοντας και τα νέου τύπου εμπρός φωτιστικά σώματα τεχνολογίας λέιζερ ενώ πίσω υπάρχουν OLED. Ο διάκοσμος βρίθει από high-tech στοιχεία με νέου τύπου HUD, αποσπώμενες οθόνες σε στιλ tablet, νέου τύπου i-Drive κ.α. Φυσικά, την παράσταση κλέβουν οι αντίρροπα ανοιγόμενες πόρτες που -για λόγους δυσκαμψίας του πλαισίου- θεωρείται απίθανο να περάσουν στην παραγωγή για ένα αμάξωμα με τόσο μεγάλο μεταξόνιο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!