NEA

BMW Σειρά 9 στο Πεκίνο.

bmw-pininfarina-gran-lusso-coupe-2013 (1)

Στην κινεζική έκθεση που ανοίγει τέλη Απριλίου η BMW θα παρουσιάσει ένα πρωτότυπο μοντέλο στο οποίο θα βασιστεί η νέα Σειρά 9…

Λίγο μετά την είδηση της X7, η BMW πάει και για …9άρα και για ακόμη μεγαλύτερα σαλόνια από την Σειρά 7, καθώς η απόλυτη ναυαρχίδα θα κυκλοφορήσει το 2016. Η γερμανική εταιρία διατηρεί τα σκήπτρα στην κατηγορία των πολυτελών μοντέλων και χάρη στη νέα μεταβλητή πλατφόρμα -στην οποία θα βασιστούν η νέα 7άρα καθώς και η διάδοχος της Rolls Royce Phantom- η παραγωγή ενός μεγάλου σεντάν γίνεται πιο εύκολη.

Βέβαια, υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμη μιας και στο Πεκίνο θα δούμε την πρωτότυπη έκδοση. Όχι πως θα δούμε στην χώρα μας ποτέ μία 9άρα μιας και αυτή θα στοχεύει κυρίως στην κινεζική αγορά. Πάντως, η BMW αναζητά μία super-limo από πέρυσι όταν και είχε παρουσιάσει σε συνεργασία με τον οίκο Pininfarina το Gran Lusso Coupe. Τότε, μιλούσαμε για 8άρα …ίσως τελικά να υπάρχει χώρος και για ένα ακόμη μοντέλο, εκεί ψηλά.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!