NEA

Βρετανός επιχειρηματίας στήνει διόδια

1121645959325835626

Ένας 62χρονος επιχειρηματίας έφτιαξε έναν ιδιωτικό παρακαμπτήριο δρόμο και φυσικά έβαλε και διόδια. Για το μεροκάματο…

Μία κατολίσθηση που έγινε τον Φεβρουάριο ανάγκασε τις βρετανικές αρχές να κλείσουν τον αυτοκινητόδρομο Α431 ανάμεσα στο Bath και στο Bristol. Ο Michael Watts σκέφτηκε κάτι πολύ απλό: να διανοίξει μία παρακαμπτήριο οδό ώστε οι ταξιδιώτες να γλυτώνουν τα επιπλέον 22 km που χρειάζεται να κάνουν για να παρακάμψουν το σημείο του κατεστραμμένου δρόμου.

Φυσικά, όλα αυτά δεν γίνονται με το αζημίωτο και ο Watts χρειάστηκε να πληρώσει 150.000 στερλίνες για να ανοίξει το νέο δρόμο που λειτουργεί από την προηγούμενη Παρασκευή, σύμφωνα με την Daily Mail. Μάλιστα, ο Watts υπολόγισε άλλες 150.000 στερλίνες για λειτουργικά έξοδα στο διάστημα των 5 μηνών, μέχρι να ανοίξει ξανά ο A431.

Έτσι, αποφάσισε να βάλει διόδια με 2 λίρες για κάθε αυτοκίνητο και 1 λίτρα για τις μοτοσικλέτες, ενώ όσοι αγοράζουν 12 διελεύσεις πληρώνουν τις 10.  Σύμφωνα με τον 62χρονο Βρετανό, στο 5μηνο διάστημα και βάσει των διελεύσεων θα έχει καταφέρει να αποσβέσει το κόστος των 300.000 λιρών (και αν υπάρχει κάποια υπερτιμολόγηση να μείνουν κάποια ψιλά για το φιλόπτωχο ταμείο του…).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!