NEA

Διακριτικό φρεσκάρισμα για την BMW 6

BMW-M6-2015 (14)

Στο Detroit θα κάνει ντεμπούτο αρχές Γενάρη η ανανεωμένη Σειρά 6 που περιλαμβάνει όλες τις εκδόσεις αμαξωμάτων συμπεριλαμβανομένης και των εκδόσεων M6.

Από μια επιφανειακή ανανέωση περνούν και οι τρεις εκδοχές της BMW 6 (Coupe, Convertible, Gran Coupe), συμπεριλαμβανομένου και των πανίσχυρων Μ6 εκδόσεων, καθώς αλλαγές στα μηχανικά μέρη δεν υπάρχουν. Έτσι, η γκάμα εξακολουθεί να ξεκινά από την 640i με τον εξακύλινδρο τρίλιτρο με 320 PS, ενδιάμεσα βρίσκεται η 650i με τον V8, ενώ στην κορυφή οι εκδόσεις M6 με τον ίδιο αναβαθμισμένο κινητήρα των 4,4 lt και τα διπλά turbo χρειάζονται μόλις 4,2 sec για το 0-100 με τελική να φτάνει τα 305 km/h (στην M Coupe με το πακέτο M Driver).

Αναφορικά με τον αισθητικό τομέα τα νέα στοιχεία περνούν μάλλον απαρατήρητα και εντοπίζονται στους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, στο LED περίγραμμα που υπάρχει στα μπροστινά φωτιστικά σώματα και στις λιγότερες μπάρες (9 από 10) που της μάσκας. Στο εσωτερικό υπάρχουν νέοι χρωματικοί συνδυασμοί, ενώ με επιπλέον κόστος, όλες οι εκδόσεις κινητήρων (συμπεριλαμβανομένων και των ντίζελ) συνδυάζονται με σύστημα τετρακίνησης xDrive που μπορεί να προσθέτει 75 kg αλλά εξασφαλίζει καλύτερη πρόσφυση και επιτάχυνση από στάση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!