NEA

Οικογενειακό hypercar ετοιμάζει η Koenigsegg

KOENIGSEGG-1

H σουηδική εταιρία έχει φορτσάρει για τα καλά με τον ιδιοκτήτη της Christian von Koenigsegg να αποκαλύπτει στο βρετανικό TopGear τα σχέδιά του για την παραγωγή ενός οικογενειακού μοντέλου…

KOENIGSEGG-2Το οποίο θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος της δεκαετίας για να πλαισιώσει τα Agera RS και Regera που παρουσιάστηκαν στο σαλόνι της Γενεύης, δίχως αυτό να σημαίνει πως θα περιορισθεί σε αυτά. Έτσι, το επόμενο Koenigsegg αναμένεται να έχει οικογενειακά χαρακτηριστικά και επιδόσεις ανάλογες με τα δεδομένα της εταιρίας. Αντίθετα απέρριψε κατηγορηματικά την προοπτική να κατέβει κατηγορίες και επίπεδα τιμών και να παρουσιάσει ένα μοντέλο που να ανταγωνίζεται άμεσα π.χ. τα Ferrari 488, Lamborghini Huracan, McLaren 650S κ.α. και πολύ εύστοχα χαρακτήρισε ως «σφηκοφωλιά» την συγκεκριμένη κατηγορία supercars.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!