NEAPINED

Το Koenigsegg Regera πάτησε κάτω το ηλεκτρικό Rimac Nevera [video]

Το σουηδικό hypercar χρειάστηκε μόλις 28,82 δευτερόλεπτα για να πιάσει από στάση τα 400 χλμ./ώρα και να ακινητοποιηθεί ξανά!

Μόλις πριν από ένα μήνα, το Rimac Nevera των 1.914 ίππων πήρε τον τίτλο του ταχύτερου αυτοκινήτου παραγωγής για τα 0-400-0 χλμ./ώρα.

Ωστόσο, αυτό το «ηλεκτρικό» ρεκόρ για μοντέλο παραγωγής δεν κράτησε πολύ και το εντυπωσιακό είναι πως το έσπασε το βενζινοκίνητο Koenigsegg Regera ξεπερνώντας το κατά περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο.

Συγκεκριμένα, το Regera ολοκλήρωσε τα 0-4000 χλμ./ώρα σε 28,81 δευτερόλεπτα, σε σύγκριση με τα 29,94 δευτερόλεπτα του Nevera.

Τα ρεκόρ πραγματοποιήθηκαν στο αεροδρόμιο Örebro, που βρίσκεται δυτικά της Στοκχόλμης, το οποίο έχει έναν μακρύ διάδρομο προσγείωσης με μήκος 3.274 μέτρα. Ακολουθούν τα ρεκόρ χρόνου που επιτεύχθηκαν:

  • 0-400-0 km/h: 28,81 δλ.
  • 0-400 km/h: 20,68 δλ.
  • 400-0 km/h: 8,13 δλ.

Είναι πολύ πιθανό να συνεχίσουμε να ακούμε για νέα ρεκόρ, καθώς οι Σουηδοί έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι το Jesko Absolute θα είναι ακόμα πιο γρήγορο. Όσον αφορά το Regera, το τελευταίο αυτοκίνητο -από τα 80 συνολικά της συνολικής παραγωγής- παραδόθηκε το 2022.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!