NEA

Νέο εργοστάσιο από την Toyota στο Μεξικό

Corolla-500k-3

H Toyota θα κατασκευάσει ένα νέο εργοστάσιο στο Μεξικό με κόστος περίπου ένα δισεκατομμύριο δολάρια, με ετήσια παραγωγή 200.000 και θέσεις για περίπου 2.000 εργαζόμενους…

Στο Μεξικό θα παράγεται κυρίως η Corolla των αμερικανικών προδιαγραφών καθώς και μικρότερα μοντέλα της μάρκας, ενώ το συγκεκριμένο εργοστάσιο θα είναι το πρώτο στο οποίο θα κατασκευάζονται μοντέλα που θα βασίζονται στο νέο μεταβλητό πλαίσιο TNGA της μάρκας.

Παράλληλα η Toyota θα επεκτείνει και το εργοστάσιό της στην κινέζικη πόλη Guangzhou, το οποίο θα αποκτήσει μέχρι το 2017 μια καινούργια, 3η γραμμή παραγωγής, ενώ θα εκσυγχρονιστούν οι υπάρχουσες. Η κίνηση αυτή γίνεται γιατί η ιαπωνική εταιρεία περιμένει μια συνεχιζόμενη αύξηση των πωλήσεων στην ήδη μεγαλύτερη αγορά του κόσμου, ενώ εδώ η επένδυση ξεπερνά το μισό δις ευρώ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!