ΑΓΩΝΕΣ

Αυτή είναι η McLaren-Honda του 2019

McLaren-Honda-F1-CONCEPT-2019 (3)

Για την ακρίβεια κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι το μονοθέσιο της ομάδας ανάμεσα στις πολλές ριζικές αλλαγές που χρειάζεται η F1 για να αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον…

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το θέμα γύρω από την σχεδίαση των μονοθεσίων στην F1 και πως μπορούν αυτά να εξελιχθούν και να γίνουν πιο ελκυστικά για θεατές και τηλεθεατές. Μετά την πρόταση της Ferrari και της Red Bull, έρχεται ξανά ο Ολλανδός σχεδιαστής Andries van Overbeeke να καταθέσει την άποψή του για την McLaren- Honda του 2019.

Και μάλιστα με μία πιο προχωρημένη θέση, τοποθετώντας πάνω από το κόκπιτ ένα διάφανο κάλυμμα που ανοίγει προς τα εμπρός για λόγους αεροδυναμικής βελτιστοποίησης και της ασφάλειας του οδηγού. Το φουτουριστικό μονοθέσιο είναι μεγάλο σε πλάτος, η εμπρός πτέρυγα έχει γίνει πιο απλή ως προς τη σχεδίασή της και αποτελεί συνέχεια του ρύγχους.  Πίσω υπάρχουν τρία επίπεδα, αυτό του διαχύτη, των εξατμίσεων και από πάνω η αεροτομή. Παράλληλα απλοποιημένη είναι και η σχεδίαση του καλύμματος του κινητήρα, ο οποίος θα αποδίδει τουλάχιστον 1.000 ίππους.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!