NEA

H Mercedes-Benz S-Class επιστρέφει μετά από 44 χρόνια

Mercedes-Benz S-Class Cabrio

Όπως και στο παρελθόν, έτσι και τώρα η Mercedes ποντάρει στην εξαιρετική ποιότητα, το διαχρονικό στυλ, με στόχο να κατασκευαστεί το πιο άνετο ανοιχτό μοντέλο του κόσμου!

MERCEDES-S-CLASS-CABRIOLET-2Σχεδόν μισός αιώνας έχει περάσει από τότε που η Mercedes είχε στη γκάμα της μια ανοιχτή εκδοχή της S-Class. Πρόκειται για το κάμπριο με τον εσωτερικό κωδικό W111 -και W112 για τη συνέχεια-, που κατασκευάστηκε από το 1961 έως και το 1971 στο σύνολο των 7.013 αυτοκινήτων. Στην σύγχρονη εκδοχή της η αναμενόμενη ανοιχτή S-Class θα διαθέτει μεγάλους 2+2 χώρους, τα AIRCAP (σύστημα που στέλνει τον αέρα πάνω από την καμπίνα των επιβατών) και AIRSCARF (σύστημα θέρμανσης αυχένα), θερμαινόμενα υποβραχιόνια, θερμαινόμενο πίσω κάθισμα κ.α. Παράλληλα η φουλ ηλεκτρική μαλακή της οροφή πέρα από εξαιρετική ποιότητα θα έχει να επιδείξει και μονωτικές δυνατότητες που δεν θα υπολείπονται σημαντικά από την μεταλλική της S-Class κουπέ (στην οποία βασίζεται το cabrio).

Ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως ενώ οι αρχικές σκέψεις της Mercedes για ένα υπερ- πολυτελές κάμπριο που εκφράστηκαν με το πρωτότυπο Ocean Drive του 2007 είχαν 4 πόρτες, στο μοντέλο παραγωγής υιοθετήθηκαν οι καθιερωμένες δύο. Οι κινητήρες της ανοιχτής S-Class θα είναι οι V8 και V12 της κουπέ -κάτι που σημαίνει πως θα είναι διαθέσιμη ως S 500, S 63 AMG, S 63 AMG 4MATIC και S 65 AMG. Περισσότερα, προσεχώς!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!